Informasjon til løpere

Rennet arrangeres av LYN SKI for jenter og gutter fra 9 år og tom junior. KM SKAGEN Oslo Sprint arrangeres uten prolog. Dette innebærer at alle starter direkte i kvartfinaleheat eller semifinaleheat, avhengig av antall startende i klassen.

Det brukes ikke brikke under rennet, verken egen eller annen.

Distanser

G/J 9 – 14 år2013 – 2008Ca. 500 m
G/J 15 år og eldre2006 og eldreCa. 700 m

Nøkkelinfo

9 – 10 år1 kort rundePremiering til alle
13-14 år1 kort rundeKM , premiering til alle samt SuperskiCup
15-16 år1 lang rundeKM, premiering til alle
Junior1 lang rundePremiering til alle

Viktig og nyttig informasjon til alle:

Stilart:Klassisk for 2022  
PåmeldingMin Idrett  
Påmeldingsfrist:Søndag 2. januar kl. 23:59  
EtteranmeldingIngen etteranmelding  
KMRennet er KM for klassene 13-16 år  
DeltagereRennet er kun for løpere fra Oslo Skikrets  
StartnummerHentes klubbvis på arena, rennkontoret. Her vil også adganskort til klubbfunksjonær deles ut, se punkt lenger ned.  
LisensKlubbene er ansvarlig for at alle klubbens deltagere til rennet har gyldig lisens etter Norges Skiforbund sine bestemmelser. Alle skal ha lisens fra fylte 13 år.  
SuperskiCupRennet er med i SuperskiCup for aldersgruppene 13-14 år  
ParkeringParkering ved Lyn klubbhus. Vipps kr. 70,- til 17406. Alle som betaler P-vipps er med i Parkeringslotteriet. Det trekkes om et par Swenor Rulleski.  
KafeIngen kafe i 2022  
Toaletter:Ingen toaletter inne. Det vil være type MyLift toaletter tilgjengelig mellom parkering og arena. Det er viktig at man, så langt det lar seg gjøre, planlegger for at toalettene fysisk står utenfor arrangementet. Pga tilgjengelighet (snø og ikke vei) er det ikke mulig å plassere de annet sted.  
GarderoberIngen  
Testing av skiIngen testing av ski inne på arena. Løypene vil være stengt for både testing og oppvarming  
OppvarmingIngen oppvarming i løypene. Oppvarming inne på arena må skje ved løping. Det er ikke mulighet til å varme opp på ski.  
Rennet stengt for andre.
Tilgjengelig klubbområde for støtteapparat
Rennet er stengt for andre enn utøvere og funksjonærer, inkludert et fåtalls funksjonærer fra de enkelte klubbene (kontaktes direkte av oss). Støtteapparat fra klubber kan oppholde seg på et stort område tilrettelagt for klubber utenfor arrangementet. Dette området er delt per klubb med meget god plass. (merk at man ikke kan slå ned feste for seil/bannere her, kun banner-føtter kan benyttes). Klubbene har selv ansvar for å holde avstand til hverandre og andre. Det vil ikke være mulig for støtteapparat/foresatte å komme nær løypene, alt er sperret av til arrangementet.  
Arrangement og innslippLøpere slipper inn på arrangementet 10 minutter før første start i sin kohort. Adgang for innslipp er startnummer med riktig farge og nummer. Klubbfunksjonærer tildeles eget adgangskort som tilsvarer riktig farge til gjeldene kohort. Løpere MÅ HUSKE å ta med seg jakke/evt mer tøy og drikkebelte inn til arrangementet, foruten ski og staver. Annet utstyr kan legges i klubbsone (se rubrikk om «rennet er stengt for…». Klubbfunksjonær vil sørge for å få med dette ut av arrangementet.  
TidsplanEn foreløpig tidsplan vil foreligge onsdag 5. januar. De eldste starter først.  
StartlisterStartlister vil foreligge torsdag ettermiddag. De eldste starter først.  
PremieringAlle mottar den tradisjonelle plaketten. Denne deles ut når løper er ferdig med sine heat og omgående skal forlate arrangementet. Rangerte premier ettersendes klubbene sammen med KM medaljer. For Superskicup deles det ut luer til aktuelle løpere (dvs 13-14 åringene). Dette deles ut av Røa ved rennkontoret). Ledertrøye deles ut på neste cuprenn.  
ViktigVær nøye med å holde avstand til alle som ikke er fra egen husstand eller kohort. Vi ønsker oss skirenn – og vi ønsker ikke at myndighetene skal gripe inn og forby nettopp skirenn. Vi vet at dette er trygt mht til smitte, så lenge vi kun er ute, eliminerer kontaktpunkter og er flinke til å holde avstand.