Informasjon

LYN SKI har gleden av å ønske deltakere, støtteapparat og tilskuere velkommen til KM SKAGEN Oslo Sprint 2020! Dette er et kretsrenn for 9-12 åringene samt jr/sr, og kretsmesterskap for 13–16 åringene. Stilart 2020 er Skate.

Rennet foregår i Snøparken, som er hjemmebanen til LYN SKI. Premieseremoni for rangerte klasser (11 år+) skjer i vårt klubbhus på området.

I løpet av dagen blir det mange runder og heat i Snøparken. Det er små marginer i sprint, og noen vil sikkert oppleve ”stang ut”. Men vi håper at alle, både små og store skiløpere, vil glede seg over å delta i spennende heat og bidra til ”fair” konkurranse. Vi håper alle blir med på å lage en skikkelig god stemning, idrettsglede og en skikkelig skifest.

Vi vil benytte anledningen til å takke alle i LYN SKI som hjelper til med arrangemen- tet – uten dere hadde det ikke blitt renn! Vi vil også takke våre annonsører og andre støttespillere for økonomiske bidrag.

Vi ønsker alle LYKKE TIL!

Informasjon til Løpere

Rennet arrangeres av LYN SKI for jenter og gutter i alderen fra og med 9 år til og med senior. KM SKAGEN Oslo Sprint arrangeres uten prolog. Dette inne-bærer at alle starter direkte i kvartfinaleheat eller semifinaleheat, avhengig av antall startende i klassen.

Det brukes ikke brikke under rennet, verken egen eller annen.

Distanser

J/G 9–14 år 2011–2006 Ca. 500 m
J/G 15–Senior 2005 + Ca. 800 m

Nøkkelinfo

Senior 1 lang runde Premiering på klubbhuset (1/3 premiering)
Junior 1 lang runde Premiering på klubbhuset (1/3 premiering)
15/16 1 lang runde KM & premiering på klubbhuset (50% premiering)
13/14 1 kort runde KM, Buypass Cup & premiering på klubbhuset (100% premiering)
11/12 1 kort runde Kretsrenn – ikke KM Rangerte klasser Premiering på klubbhuset (100% premiering)
9/10 1 kort runde Kretsrenn ingen rangering Premiering ved målgang (100% premiering)

Stilart:                        Skate 2020

Startnummer:           Hentes lagvis på rennkontoret.

Lisens:                         Klubbene er ansvarlig for at alle klubbens påmeldte deltakere har gyldig lisens etter Norges Skiforbunds bestemmelser.

Buypass Cup:            Rennet er med i Buypasscup for aldersgruppene 13–14 år. Egen ledertrøye til de som leder cupen.

Parkering

Parkering ved Lyn klubbhus. Kr. 70,-. Betales via VIPPS nr 17406

Finaleprinsipper

Rennet arrangeres uten prolog. Det vil si at man starter direkte i et cupsystem, opp til 10 startende i hvert heat. Antall som går videre fra kvartfinaler og semifinaler varierer med klassens størrelse og det vises derfor til detaljert kjøreplan for antall videre fra kvartfinaler og semifinaler i de forskjellige årsklassene.